در انتظار منتظر

لیس للانسان الا ما سعی (ما زنده به آنیم که آرام نمیریم ..... موجیم که آسودگی ما عدم ماست)

در انتظار منتظر

لیس للانسان الا ما سعی (ما زنده به آنیم که آرام نمیریم ..... موجیم که آسودگی ما عدم ماست)

زندگی اجتماعی از نظر خاندان وحی و رسالت

زندگی اجتماعی از نظر پیغمبر اسلام(ص)

بهترین شاهد، از نظر شرکت در امور اجتماعی همان سخنرانی رسول اکرم(ص) است که در مسجد خیف(واقع در منی) عنوان فرموده اند که متن سخنرانی آن حضرت از نظر شما می گذرد:

رسول اکرم (ص) در مسجد خیف سرپا ایستاده و فرمود: خدا یاری کند بنده ای را که سخنان مرا گوش دهد و از جان بپذیرد و آنگاه به کسانی که نشنیده اند برساند باشد که انسانی سخنی را به شخصی سخندان می رساند ولی چه بسیار است که سخن به کسی می رسد و او از این سخن اطلاعی ندارد. سه چیز است که مرد مسلمان در آن خیانت نمی کند. 1- کارها را برای خدا انجام می دهد. 2- مصادر امور را نصیحت می کند. 3- از اجتماع مسلمانان دوری نمی نماید.(تحف العقول 41)

زندگی اجتماعی از نظر حضرت علی (ع)

پیوستن وشرکت در امور اجتماعی یکی از دستورات بزرگ اسلامی است که خاندان وحی و رسالت، مردم را به چنین امر عظیمی وادار و تشویق فرموده اند و از تفرقه و جدایی و تک زیستی بر حذر داشته اند. مولای متقیان علی (ع) می فرمایند: با اجتماع باشید زیرا دست خدا با جماعت است و از جدایی دور باشید زیرا یک نفر عقب افتاده از اجتماع نسبت به شیطان مثل یک گوسفند است نسبت به گرگ.(نهج البلاغه)

زندگی اجتماعی از نظر امام صادق (ع)

حضرت صادق (ع) در موضوع معاشرت می فرمایند: مردم برای زندگانی شما لازم هستند و کسی نیست که تا زنده است از مردم بی نیاز باشد و وجود مردم برای یکدیگر لازم است.(اصول کافی ج4 ص458)

فضیلت نماز جماعت

رسول خدا (ص) فرمودند: نماز خواندن مرد با جماعت بهتر است از نماز چهل ساله او در منزلش، عرض شد یا رسول الله نماز یک روزه؟ فرمود یک نماز.(لئالی الاخبار فی فضل الجماعة)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد